Gyaloglás, futás, immáron ötödször

Halkóné dr. Rudolf Éva már pénteken megkapta a jövő szombati indulás karszalagját Hargitai Jánostól
Halkóné dr. Rudolf Éva már pénteken megkapta a jövő szombati indulás karszalagját Hargitai Jánostól
Nyíregyháza – Jövő szombaton a munkahelyi kollektívákat is szeretnék megmozgatni.

Itt a május, jöhet a Waldläufer Futás és Gyaloglás. Immáron ötödször és mint eddig, most is a nyíregyházi erdei tornapályán és környékén.

Évről évre sikeresebb

– Nagyon örülünk annak, hogy amit öt esztendeje elterveztünk, az bejött. Akkor hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg az első erdőjárást, boldogok vagyunk, hogy évről évre sikeresebb, egyre többen választják ezt a szabadidős programot. Nem versenyt rendezünk, csak azt szeretnénk, ha minél többen lennének itt és éreznék jól magukat – tudatta a péntek délelőtti sajtótájékoztatón a meghívottakkal Hargitai János, a rendezvény főszponzora, a Top Modell Cipőüzlet tulajdonosa. Tavaly ezerkétszázan vágtak neki a három kilométeres távnak, hogy futva, kocogva, vagy éppen sétálva teljesítsék.

Az ötödik találkozó május utolsó szombatján, azaz a jövő hét végén lesz. Reggel kilenctől lehet majd regisztrálni, a résztvevők karszalagot kapnak, ami egyben tombolaszelvény is. A legtöbb gyereket mozgósító iskola alapítványa pénzjutalomhoz jut, miként a második és harmadik helyen záró suli is.

Újdonság, hogy a szervezők a munkahelyi közösségeket is szeretnék megmozgatni, a leglendületesebb vállalkozás egy huszonöt kilós gyümölcskosarat és vándorserleget kap.

Összhangban a várossal

– A Waldläufer Futás és Gyaloglás összhangban van a város sportkoncepciójával, örömteli, hogy egyre többen választják ezt a remek sportos időtöltést – fűzte hozzá Halkóné dr. Rudolf Éva, a megyeszékhely köznevelési, kulturális és sportbizottsága elnöke.

KM-MLTovábbi hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés