Gyanúsítottként hallgatták ki Tasnádi Pétert Nyíregyházán, majd sietett a kisfiúhoz, akit örökbe akar fogadni

Akt.:
Gyanúsítottként hallgatták ki Tasnádi Pétert Nyíregyházán, majd sietett a kisfiúhoz, akit örökbe akar fogadni
© Forrás: ripost.hu
Budapest, Nyíregyháza – A magyar Keresztapaként ismert Tasnádi Péter cseppet sem tűnt feldúltnak, amikor kilépett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kapuján – írja a ripost.hu.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, mert állítólag becsületsértő szavakkal illette a börtön egyik parancsnokhelyettesét. Ám Tasnádi bízik abban, hogy ez az ügy nem kerül bíróság elé, szerinte nem követett el bűncselekményt.

A kihallgatás után Tasnádi Péter a nyíregyházi szegénysorra sietett, ahol barátjával, Orgován Róberttel találkozott. Az utcára fordulva egyből tárt karokkal rohant felé a négyéves Kevin.

– Hát ezt a kisfiút fogadom örökbe. Úgy tudom, Kevin édesapja valahol Afrikában él, az anyja pedig lemondott róla – mondta Tasnádi a ripost.hu-nak.

Barátja, Orgován Róbert elmondta, hogy a kisfiút édesanyja kéthetes korában hozta ide, és mivel nem akarta, hogy intézetbe kerüljön, a saját nevére vette, de mivel nagyon szegények, gyakran kell nélkülözniük, és a kisfiúnak sokkal jobb dolga lesz szerinte Péternél.

Tasnádi úgy véli, hiába múlt el 66 éves, igenis jó apja lenne a picinek.

Forrás: ripost.hu


Nyíregyházi kisfiút fogad örökbe az “alvilág királya”, Tasnádi Péter

Budapest, Nyíregyháza – A börtönből frissen szabadult vállalkozó, Tasnádi Péter egykor dúskált a milliókban, volt, hogy 12 testőrrel és három autóval ment tárgyalni – ma 66 forint nyugdíjból él, távolsági busszal jár, és egy, a szülei által elhagyott nyíregyházi kisfiú örökbefogadására készül.
hirdetés