Gyereket akar Faludy özvegye

Faludy és Fanny
Faludy és Fanny
Faludy György özvegyének, Fanny asszonynak minden vágya az volt, hogy gyermeke szülessen, de mint mondja, ezt nem adta meg neki az élet.

Álmáról azonban nem mondott le: kislánynak szeretne életet adni. A kislányt Esztercinek szeretné elnevezni – írja a Színes Bulvár Lap. Az özvegy elmondja a lapnak, hogy még mindig sokat sír. “Hiányzik Gyurika, hiányzik, hogy többet már nem mondja esténként: gyere édes, nyissunk fel egy üveg pezsgőt.”

Fanny asszony arról is beszél, hogy menedzserként szeretne dolgozni, fiatal tehetségeket felkarolni. Kanadából – ahol Faludy György sokáig élt – már több televíziós felkérést kapott. Így az is lehet, hogy elhagyja az országot – mondta a lapnak.

Arra a kérdésre, hogy ki lesz a kislány apja, azt válaszolja az özvegy, hogy nincs ideje ezen gondolkozni, és nem tervez előre. De az biztos – mondja -, hogy az apának nem lesz könnyű dolga. Egyik barátja megjegyezte – meséli az özvegy -, hogy félnek tőle a férfiak. Hiszen bárkit is választ majd társául, neki Faludy György árnyékában kell majd leélnie az életét.
hirdetés