Kisvárda hírei

2014.12.29. 13:10

B.Ú.É.K. Szabolcs-Szatmár-Bereg! - Szilveszteri programkörkép

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nézze meg, milyen programok várják Önt Szilveszter alkalmából Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nézze meg, milyen programok várják Önt Szilveszter alkalmából Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Kisvárda

Szilveszter a sétáló utcában: az elmúlt négy év hagyományainak megfelelően, újra közös szilveszterre hívja és várja a lakosságot Kisvárda Város Önkormányzata. December 31-én szerdán, 21.00 órától hajnal két óráig, élő zenével, közös pezsgőzéssel és újévi tűzijátékkal szilveszterezhetnek Kisvárda sétáló utcájában.

Nyíregyháza

Közös ünneplésre invitálja az önkormányzat Szilveszter éjszakáján Nyíregyháza lakóit a Kossuth térre, hogy tűzijátékkal és utcabállal köszöntsék együtt a 2015-ös évet. 22 órától a DJ Hajnali pörgeti a lemezeket, 23 órától a Prémvadászok és a Szívtiproll ad élő koncertet, éjfélkor tűzijátékkal köszöntik az újévet.

Nyírbátor

Január 1-jén 17 órától, a hagyományokhoz híven, immár 15. alkalommal ad műsort a Nyírbátori Koncertfúvószenekar és a Bátor Mazsorett Csoport (művészeti vezetők: Kovácsné Molnár Nóra és Balla Erika). Vezényel: Fazekas Mihály.

Tiszavasvári

Január 1-jén 18 órakor pezsgős vendégvárás a Találkozások házában Tiszavasváriban, melyet a debreceni Valcer Táncstúdió és Talán Teátrum Zenés-táncos előadása követ.

Tiszalök

Tiszalökön  december 31-én 22 órától zenés mulatságot rendeznek a polgármesteri hivatalnál, melyet éjfélkor Gömze Sándor polgármesteri köszöntője és tűzijáték követ.

Záhony

Záhonyban a Dr. Béres József Szabadidő- és Emlékparkba várják Szilveszter éjfélkor egy közös koccintásra érkezőket a képviselő-testület tagjai, majd következhet az ilyenkor elmaradhatatlan tűzijáték!


Valamiről lemaradtunk?

Küldje el szilveszteri programajánlóját a [email protected] címre!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!