Gyerekrablók Nyíregyházán? – Megszólalt a rendőrség szóvivője

Gyerekrablók Nyíregyházán? – Megszólalt a rendőrség szóvivője
© Illusztráció: Pixabay
Nyíregyháza – Futótűzként terjed a hír a legnépszerűbb közösségi oldalon: egy általános iskolás diákot azzal állított meg két idegen férfi, hogy az édesapja kérésének megfelelően hazaviszik.


– A rendőrségre az érintett családtól feljelentés, bejelentés ugyan nem érkezett, de szeptember 25-én a nyíregyházi iskolából jelzést adtak a rendőrségnek. Az iskola képviselője elmondta, hogy az egyik tanulójukat állítása szerint szeptember 20-án tanítás után Nyíregyháza egyik forgalmas pontján megszólította két ismeretlen férfi azzal, hogy apja kérésének megfelelően hazaviszik. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a vizsgálatot azonnal megkezdték, a meghallgatások megtörténtek és ezzel egyidejűleg a polgárőrség bevonásával fokozták az oktatási intézmények környékén a rendőri jelenlétet – tájékoztatott dr. Fedor Rita százados. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hozzátette:

– A rendőrség minden bejelentést komolyan vesz. Kérjük, hogy aki bűncselekményről szerez tudomást, elsődlegesen ne a közösségi médiában ossza meg, hanem a rendőrség 112-es ingyenesen hívható központi segélyhívószámán haladéktalanul tegyen bejelentést!

Az ügy további részleteivel a Kelet-Magyarország csütörtöki számában foglalkozunk.


Nyíregyháza - Futótűzként terjed a hír a legnépszerűbb közösségi oldalon: egy általános iskolás diákot azzal állított meg két idegen férfi, hogy az édesapja kérésének megfelelően hazaviszik. A gyerek elszaladt, így az ijedtségen kívül nem esett baja, azonban aggodalomra ad okot, hogy ilyesmi törté...
hirdetés