Gyerünk Gyarmat, folytassa, Várda!

A vitkaiak örülnének, ha az Ózd továbbra is a hátukat néznéa táblázaton
A vitkaiak örülnének, ha az Ózd továbbra is a hátukat néznéa táblázaton - © Fotó: Facebook
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Mátészalka már bajnokként, a Kölcsey és a Vitka a jó szereplés reményében lép pályára idegenben.


Türk Ferenc Mezőkövesden aratott diadallal tért vissza a Kisvárda NB II-es férfi kézilabdacsapatának kispadjára és a változatosság kedvéért pénteken ismét idegenben vezényli „fiait”. A tabellán nyolcadik várdaiak a sereghajtó Eger U23 otthonában jó eséllyel gyarapíthatják pontjaik számát, elvégre a hevesi titánok tizenkilenc eddigi fellépésükből csupán egyet tudtak megnyerni.

A zsinórban három győzelmet felmutató Fehérgyarmat szombaton (kezdés: 18 óra) éppen a kövesdi fiatalok alkotta együttest fogadja. Noha a harmadik helyen tanyázó borsodiak szénája jobban áll a házigazdáknál, a különbség korántsem akkora, hogy tartani keljen az összecsapástól. Sőt, egyáltalán nem kizárt, hogy a Falcsik-legénység tovább folytatja menetelését.

Női fronton a Mátészalka már bajnokként mutatja meg magát Bőcsön. A szatmáriak számára momentán az lehet a cél, hogy minél fényesebb mérleggel fejezzék be a szezont, ez idáig ugyebár csupán egyszer szenvedtek vereséget – még az őszi idény elején. Mégpedig attól a Kölcsey DSE-Nyíregyházától, amely vasárnap a DVSC II vendégeként próbál olyan eredményt kicsikarni, hogy közelebb férkőzhessen a dobogóhoz, vagyis a harmadik Füzesabonyhoz. A Vitka ugyancsak a hét utolsó napján szerepel – Ózdon. A táblázaton hatodik beregiek egyelőre megelőzik a hazaiakat, de csupán egy egységgel, így bravúrra lesz szükségük, hogy ne forduljon a sorrend.

KM-KT
hirdetés