Gyilkosság, démoni megszállottság? Van egy kis erdő a Hímesben, ahová nem mernek bemenni az emberek

Gyilkosság, démoni megszállottság? Van egy kis erdő a Hímesben, ahová nem mernek bemenni az emberek
© Illusztráció
Nyíregyháza – Nyíregyháza egyik csendes negyedében a Hímesben már többször történt furcsa eset. A vonatok éjjel nappal járnak. A sínek mögött található egy kis erdő, ahova még nem sokan mertek bemenni… – írja olvasónk.


Köztudottan 2002. július 31-én három fiatal bement felderíteni a terepet. Az egyiket a vonat ütötte el a másikat mai napig keresik. A harmadik fiút sokkos állapotban vitték be a rendőrök. Ő volt elítélve mint gyilkos, de 1 év börtön után kiderítették, hogy ami történt több volt mint egy egyszerű gyilkosság.

Az elítélt fiú a bíróságon azt mondta, megszállta őket valami, ami miatt a két társa egyszerűen megváltozott és a halálba kergette őket. Egy sárgás fényre lettek figyelmesek ami nagy villanás után kialudt. Ez után változott meg minden. Azóta sem járt arra senki… – írja olvasónk.


A tiszakerecsenyi temetőben kóborló kísértet mindenkitől ugyanazt kérdezi…

Tiszakerecseny – Tiszakerecsenyben élt régen egy néni.. Ezt még a falubeliek mesélték. Miután a néni meghalt, állítólag a lelke itt ragadt és a helyi temetőben kóborolt. Sokan meséltek olyat, hogy találkoztak vele, de csak utólag jöttek rá, hogy ő már nem él – írja olvasónk.

 

 

Párját akarta lefotózni, de egy riasztó koponya jelent meg a képen Nyíregyházán

Olvasónk kísértetsztori felhívásunkra egy hátborzongató fotót küldött. Kísértet garázdálkodott volna a szobában?

 

 

Mozgó függöny, áram nélkül szóló tévé – Megmagyarázhatatlan dolgok történnek a váncsodi szellemházban

Halloween alkalmából elkezdtük felkutatni a legfélelmetesebb szellemsztorikat, erre a felhívásunkra érkezett most egy hátborzongató írás Váncsodról. Olvasónk egy olyan házról számolt be, amiben már rég nem lakik senki, mégis érthetetlen jelenségek történnek ott.

 

 

Elképesztő! Biztonsági kamerán bukkantak fel a régi halott lakók Tiszavasváriban

A házunk falára kamera van felszerelve, melyen az utcafronti mozgást látom a dolgozószobámban lévő monitoron. Éppen új kerítést csináltattunk akkor tájt, melynek készítése még folyamatban volt – kezdi történetét olvasónk.

 

 

“A sóstói erdőben van valami…” – Különös, suttogó alak hozta rá a frászt olvasónkra a fák között

Közeleg a Halloween, és idén is arra kértük olvasóinkat, küldjenek nekünk kísértettörténeteket. Egy nyíregyházi olvasónk hátborzongató találkozásáról írt nekünk: valaki, vagy valami a frászt hozta rá a sóstói erdőben.További hírek a Magyarország kategóriából


hirdetés