Győr-Szpari ÉLŐBEN!

Győri ETO-Szpari
Győri ETO-Szpari
Győr – Három ponttal hagyta el a Nyíregyháza Spartacus Győrt! Az élvonalbeli focimeccset goltermészetesen élőben közvetítettük! Győri ETO-Szpai:  Első félidő: Győri ETO-Szpari első félidő 2008.11.01. Második félidő: Győri ETO-Szpari második félidő 2008.11.01. Szpari-helyzet:  Szpari-gól:  Kapufa:  Révész Attila: 


Jegyzõkönyv

Gyõri ETO – Nyíregyháza Spartacus: 0-1 (0-0)

Gyõr, 2000 néző.

Gyõri ETO: Varga – Tokody (Nikolov, 74.), Supic, Zámbó, Völgyi (Brnovics, 62.), Koltai, Jäkl (Kovács I Zoltán, szünetben), Józsi, Böõr, Bicak, Bajzát. Edző: Egerváry Sándor.

Spartacus: Illyés – Perényi, Mbpoussi, Goia, Cornaci – Miskolczi, Ramos (Apostu, 85.), Zabos (Ambrusz, 76.), Lippai (Bárányos, szünetben), Doss, Sztojkov. Klubmenedzser: Révész Attila.

Gól: Sztojkov (60.)

Sárga: Ramos (58.)

Piros:


A GYŐRI ETO-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS BAJNOKI MECCS EDZŐI SZEMMEL >>

Vége a meccsnek. Ez bravúr, a Szpari hatodik meccse veretlen és zsinorban a harmadik idegenbeli győzelmét aratta. Erre még nem volt példa. Arra pedig senki sem fog emlékezni, hogy ezt a három pontot találták, de megérdemelten, mert hősiesen védekeztek, a hazaiak pedig elpuskázták a lehetőségeiket. Hamarosan jövünk az edzői nyilatkozatokkal.


91. perc: Sztojkov cselezett , majd 17 méterről, ballal alig lőtt mellé.

3 perc a hosszabbítás.

87. perc: Apostu balról keményen középre lőtt, a labda egy védőről szögletre pattant. A jobb oldali beívelés után ismét karambolozott párat a labda a hazai védők lábán, majd újabb szöglet jött, ez nem okozott veszélyt.

85. perc. Ramos a kispadig bicegett, bejött Apostu.

84. perc: Koltai passzolt Kovács elé, aki hosszan tolta meg a labdát, ő, Mboussi és Illyés is elesett,  Berger kifelé ítélt szabadrúgást. Közben Ramost kellett ápolni, bejött az elektromos betegszállító, de a vendégjátékos nem kért a szállításból és lebicegett.

81. perc: Ambrusz akár meccslabdát adhatott volna a jobb oldalon üresen álló Sztojkovnak, ám 30 méterre nem passzolt pontosan.

79. perc:Miskolczi és Brnovics csapott össze a vendégtizenhatoson belül, a hazai csatár elesett, ám elmaradt a büntető. Az akció végén Kovács 10 méteres lövése ismét védőt talált.

78. perc: Mboussi szerelését (Kovács ellen) szabálytalannak minősítette Berger, a bal oldali beadást Goia vágta a mezőnyben. Melegít Apostu és Zaleh.

76. perc: Abrusz jött be Zabos helyére.

75. perc:Brnovics lövése pattant szögletre, amit elpackáztak a hazaiak.

74. perc: Brnovics préselte be balról a labdát Kovács elé, aki 3 méterről sarkazni akart.  Nem sokkal később ugyanő 8 méterről, tiszta helyzetből fölé vágta a labdát. Cseréltek a hazaik, Tokodyt Nikolov váltotta.

73. perc: Jól jönne egy csere, vagy egy kis időhúzás, hogy szusszanhassanak a Szpari játékosai.

71. perc: Józsi bal oldali szöglete átsuhant a kapu előtt, majd Tokody 25 méteres lövését  védte Illyés.

70. perc: Nagyon nyom a Győr, gyakorta pattog a labda a Szpari 16-osán belül.

69. perc: Kovács passzolt Bajzát elé, aki 8 méterről a bal kapufát találta el, a visszapattanót Tokody 8 méterről a felső lécre lőtt.

67. perc: Sztojkov indult meg, jobbról keresztbe cselezte magát, ám amikor 20 méterre járt, bedobásra szerelték.

65. perc: Böőr 20 méteres szabadrúgását védte biztosan Illyés.

62. perc.Völgyi helyére Brnovics állt  a hazaiaknál.

GÓÓÓL!60.perc: Egy jobb oldali beadást Supic érthetetlenül magasra fejelt, Dosso ugyan nem tudta jól átvenni a labdát, de az szerencsére Sztojkov elé pattant, aki 5 méterről, a kapuba lőtt. 0-1!

 NÉZZE MEG A SZPARI GYŐZTES GÓLJÁRÓL KÉSZÜLT VIDEÓT: 

59. perc: Egy bal oldali beadásnál Zabos hibázott, Kovács 8 méterről lőhetett,  de a kapu mellé bombázott.

58. perc: Ramos vágta fel Koltait, amiért sárgát kapott.

55. perc: Tokody adott el jobbról, Goia szögletre fejelet a labdát. Józsi beívelését ismét Goia fejelte ki, ezúttal a mezőnybe.

54. perc: Talán bátrabb lehetne a Szpari, mert ennek a visszaállásnak nem lesz jó vége. Mint most, amikor Bajzát tört be erőszakosan a 16-oson belülre, Goia szerelte, a labda Koltai elé pattant, akinek 16 méteres lövését Cornaci önfeláldozóan blokkolta.

63. perc. Rátettek egy lapáttal a hazaiak, nagy a fölényük, de jól állja a sarat a Szpari. Majd Józsi vágta fel Miskolczit, de nem kapott lapot.

50.perc: Kiderült, a vendégdrukkerek azt szerették volna, ha a nyíregyháziak levonulnak a pályáról. Közben az egyik online-és újságíró, aki ott volt, tájékoztatja és csitítja a drukkereket.

48. perc: Koltai jobbról lőtt be egy labdát, ami Bárányosról szögletre pattant, a hazaiak kezezést reklamáltak, de nem volt az.

47. perc: Böör ívelt át a bal oldalról a hosszúra, ám Koltai nem tudta levenni a labdát.


Sajnos a dunaszerdahelyi meccs a téma a szünetben. Pár nyíregyházi drukker nemrég érkezett meg, ők is ott voltak és jópáran még ott is rekedtek.

A hazaiak cseréltek, Kovács jött be Jalk helyére,  a vendégeknél Lippait Bárányos váltotta.

Közben a vendégdrukkerek bekiabáltak a pályára, hogy valaki meghalt, amire Zabos és Révész Attilla oda mentek a szurkolókhoz, nyugtatgatni őket. Még nem kezdődött el a második félidő. Révész Attila visszaindult a kispadra.

Aztán elkezdődött a második félidő.


Vége az első félidőnek

45. perc: Majdnem… Sztojkov szépen cselezgetett, majd a jobb oldalon felfutó Perényi elé passzolt, aki remekül csavart középre, Dosso 8 méterről alig fejelt fölé.

43. perc: Dossot kellett ápolni az oldalvonalon kívül.

42. perc: Bajzát szépen emelt a kiugró Józsi elé, ám Illyés kapus résen volt, és elcsípte a labdát a hazai játékos orra elől.

41. perc:Mboussi hibázott, Bikac elvitte mellette a labdát, ám a 16-os vonalánál Goia szépen szerelt.

40. perc: Rá ne szóljunk, de nagyon sportszerű a meccs, Berger alig fúj a sípjába.

39. percSztojkov szépen cselezte magát a jobb oldalon a 16-os vonaláig, jól ívelt középre, Dosso visszagurított Ramos elé, akinek 19 méteres lövését blokkolták a hazai védők.

37. perc: Gyors vendégkontra: Miskolczi passzolt balra Ramoshoz, akinek beadását Völgyi vágta ki Szotjkov elől.

35. perc: Bajzát egy csel után, ballal 22 méterről lőtt, a középre tartó lövést biztosan fogta Illyés.

33. perc: Gyengécskén paskolgatja ellenfelét a Győr, a Szpari kettős fedezéke stabil, de még nem sikerült kiütni egy balost, vagy egy jobbost.

31. perc: Egy hazai akciót lesen állított meg az asszisztens, kapott is egy csomagot a lelátótól, az „ajándék” pár lépésre tőle landolt a gyepen.

30. perc: Bicak balról ívelt a kapu elé, Illyés magabiztosan húzta le a labdát.

29. perc:Mboussi remek labdát ívelt Dosso elé, aki a bal szélen megindult, majd Tokody szerelte.

28. perc: Kovács Kokó vezérletével melegíteni indultak a győri cserék.

26. perc: Bal oldalról Böőr ívelt be egy szögletet, amit a hosszún Koltai mellre vett, majd elesett.

23. perc: Rápakoltak még párszáz luxot, így már  minden világos…Csak az nem, hogy miért nem sikerül igazán jó labdával kiugratni a legtöbbször leshatáron tanyázó Dossót.

22. perc: Bicak ívelt be a bal oldalról, Illyés tovább tenyerelte a labdát, majd a 16 vonalánál meg is fogta.

19. perc: Veszélyes hazai akció végén Tokody adott be jobbról, ám Bajzát nem találta el jól a labdát a rövid oldalon.

18. perc: Miskolczi jobb oldali szöglete a 16-os túlsó végén játékvezetőt találta el, aki sajnos nem bombázott a kapuba.

17. perc: Az ETO játszik fölényben, de játékuk nem túl meggyőző és gyakran keletkezik rés a hátsó alakzatukban, amit összpontosítással, jó passzokkal fel lehetne törni.

16. perc:Bicak rövid szólója hosszú szöktetéssel végződött, Illyés biztosan szedte fel a labdát a kapujától 10 méterre.

14. perc: Egy hullámhosszon vannak a hazai és a vendégszurkolók. Dunaszerdahelyen nagy botrány volt, győri és nyíregyházi drukkerek is voltak a meccsen, és most közösen kiabálják a politikai indíttatású rigmusokat.

13. perc: Jakl passzolt Böőr elé, aki 16 méterről, estében a bal oldali kapufát találta el. Nagy helyzet volt!

12. perc: Dosso a bal oldalon nyargalt el, majd középre cselezte magát, ám  12 méteres lövése gyenge volt, Tokody az 5 és felesen  lekezelte és indított belőle.

11. perc: Böőr fordult le Zabosról, balról átlöőte a labdát, ám Cornaci mentett Jakl elől.

10. perc: Dosso pörölt Sztojkovval, mert nem jó ütemben kapta a labdát, nem tudta átvenni a jobb szélen.

8. perc:Mboussi vágta fel Bicakot, a bal oldali  szabadrúgást Böőr végezte el, de nem okozott gondot vele a vendégvédelemben.

7. perc: Böőr a jobb összekötő helyén, az alapvonal közeléből lőtt, a rövid sarok mellé.

6. perc: Sztojkov lódult meg a jobb oldalon, de nem tudta kiugratni Dossot, mert szerelték.

4. perc: Tapogatóznak a csapatok, a a győriek szemmel láthatólag támadni akarnak és mezőnyfölényt kialakítani, míg a Szpari kontrára rendezkedik be.

1. perc: Pazar stadion ide, pazar oda, a reflektorok nem mennek teljes üzemben, a nyíregyházihoz képest félhomály van.

A játékvezetőkkel adósok voltunk: Berger (Forgács, Huszár).


A vendégek piros-kékben, a hazaiak tiszta fehérben kezdték a meccset.

A kezdõcsapatok

Gyõri ETO: Varga – Tokody, Supic, Zámbó, Völgyi, Koltai, Jäkl, Józsi, Böõr, Bicak., Bajzát

Spartacus: Illyés-Perényi, Mbpoussi, Goia, Cornaci-Miskolczi, Ramos, Zabos, Lippai, Doss, Sztojkov. Klubmenedzser: Révész Attila.

Kezdődik a derbi

Az egér nem akart a szabadba menni. Kitártuk az ajtót, de az istennek sem akarta elhagyni az öltőzőfolyosót. Nem csoda, mert a Győri Egyetértés Torna Osztály stadionja pazar. Még nincs teljesen kész, jelene 16 ezren férnek el a zöld és fehér székeken, a lelátókon, még nincs minden kifestve, de olyan igazi stadionos. A kiszolgáló rész hatalmas, tág, a recepciós pultnál Böőrrel futottunk össze, aki köszöni jól van. Megjegyeztem: remélem a meccs után nem lesz ilyen jól, amire egy mosoly volt a válasz.

A reflektorok még nem mentek élesbe, amikor a kispadon békésen telefonált Lazareanu és Apostu. A két román játékos küzül a kapus még sérült, a csatár pedig csak csere. Egyébként kispad…

Sportkocsiban érezheti magát az, aki leül, hiszen Audi TT üléseket raktak fel, igazán komfortos, fűthető és a kényelmes a kispad.

A két csapat már befejezte a bemelegítést, hamarosan kezdődhet a derbi.

Győrben jó lenne az iksz

Szombaton 18 órakor a Győr ellen lép pályára a Nyíregyháza Spartacus csapata. Szurkoljon velünk! A mérkőzés eseményeiről ÉLŐBEN számolunk be a helyszínről! A meccs kezdetéig friss információkat tudhat meg a szpari.szon.hu-ra kattintva!Hírek a Nyíregyháza Spartacus háza tájáról:

Szpari – DVTK: mester(i) szemmelA Nyíregyháza Spartacus-Diósgyőr Ligakupa-mérkőzés után nyilatkozott a két edző. Kíváncsi, mi volt a véleményük a meccsről?  

Ligakupa: Szpari – DVTK 1-1 (1-0) A labdarúgó Ligakupa A csoportjában a Nyíregyháza Spartacus fogadta a Diósgyőrt. A mérkőzés eseményeiről élőben számoltunk be.  

A Szpari-ZTE meccs mester(i) szemmel Hogyan látták a Nyíregyháza Spartacus-Zalaegerszeg mérkőzést az edzők? Nézze meg!  Révész Attila:  Csank János: 

Szpari-ZTE ÉLŐBEN! Vasárnap este 18 órától ismét hazai pályán játszott bajnokit a Nyíregyháza Spartacus élvonalbeli labdarúgó együttese. Ezúttal a Zalaegerszeg volt a vendég. A mérkőzés eseményeiről ÉLŐ-ben beszámoltunk a helyszínről!     Miskolczi ajándéka:  Szpari-gól:  Szurkolók:  Révész Attila:  Csank János: – Mán László –
hirdetés