György József az U15-ös hokiválogatott élén

Nagy lehetőség előtt a székelyföldi szakember
Nagy lehetőség előtt a székelyföldi szakember - © Fotó: Debrecenihoki.hu
Debrecen – A szakember reméli, új nemzetközi kapcsolatokra is szert tehet majd.

Nagy megtiszteltetés érte György Józsefet, a Debreceni Hoki Klub U18-as csapatának szakvezetőjét, ugyanis a napokban kapta kézhez a Magyar Jégkorong Szövetség értesítését és kikérőjét, amelyben jelezték, a szakembert kérték fel az U15-ös nemzeti válogatott vezetőedzőjének.

Nagy öröm

A kiváló szakember természetesen nagy örömmel fogadta a felkérést, melyet az elmúlt években kifejtett erőfeszítések elismerésének tart.

– A vezetőedzői megbízás nem kevés elfoglaltsággal és komoly felelősséggel jár, egy kicsit hezitáltam is, mert az itthoni munkámat sem akarom elhanyagolni. A soron lévő „ütközésekre” azonban már sikerült megoldást találni; szerencsére a februári összetartás a nemzetközi szünet idejére esik, áprilisra pedig már túl leszünk a bajnokságon. Igyekszem majd a válogatott edzői feladataimat is színvonalasan megoldani, emellett nagy élmény lesz magyar edzőként részt venni nemzetközi eseményeken, például a rigai tornán. Remélem, hogy az új beosztásom révén előbbre tudok lépni szakmailag, és új nemzetközi kapcsolatokra is szert tehetek. Bízom abban, hogy innen jobban figyelemmel tudom kísérni a játékosaim későbbi karrierjét, és az új tehetségeknek is könnyebb lesz Debrecenben otthont találni. A felkérésnek egyébként nagyon örültem, mivel bizonyította, hogy az elmúlt években edzőként letettem már valamit az asztalra – fogalmazott György József a Debrecenihoki.hu-n, az egyesület hivatalos honlapján.

HBN
hirdetés