Győzike Kelemen Annácskát fűzi

Gáspár Győzike és Kelemen Annácska
Gáspár Győzike és Kelemen Annácska
Győzike mindent elkövet, hogy az RTL Klub újra képernyőre tűzze showját. A salgótarjáni azt vette a fejébe, hogy Kelemen Annát beköltözteti otthonába. Természetesen Bea asszony ezt nem hagyta szó nélkül.

Gáspár Győzike nem csinál titkot abból, mennyire szeretné, ha showja hamarosan folytatódna. Bár már többször megfogadta, hogy nem lesz folytatás, úgy látszik a Gáspár család már nem tudja elképzelni életét kamerák nélkül. Győzi azonban alaposan megfűszerezné a jól bevált családi valóságshowját, ezért a legismertebb botrányhősnőt hívná meg otthonába: Kelemen Annát, a magyar Paris Hiltont.

Anna igazi egyéniség: sziporkázó humora van, és nem utolsó sorban nehézbombázó – áradozott Annácskáról Győzike. – Remélem, elfogadja a meghívásomat, és beköltözik az otthonunkba.

Bea asszonyt már nem villanyozta fel ennyire az ötlet. Nem is csoda, hiszen az elmúlt hónapokban gyakran tört ki családi perpatvar egy másik nő miatt. Győzi ugyanis előszeretettel mutatkozik szexis lányok társaságában. Márpedig Bea nem titkolja, őrülten féltékeny.

Ehhez még nekem is lesz egy-két szavam – fakadt ki dühösen Bea asszony. – Annácskát nem ismerem személyesen, de az biztos, hogy nem hagyom, hogy feldúlja az életünket.
Kelemen Anna fontolóra veszi Győzi ajánlatát.

Szóhoz sem jutok, bevallom, meglepődtem az ajánlaton – válaszolta Kelemen Anna. – Még nem döntöttem, Győzivel majd csak a napokban beszélünk erről a lehetőségről.

Forrás: Színes Bulvár Lap
hirdetés