Győzni és ünnepelni akar Tiszavasvári!

Jöjjön, amnek jönnie kell! A tiszavasvári játékosok állnak a feladat elé, győzelem esetén pedig bajnoki címet ünnepelhetnek
Jöjjön, amnek jönnie kell! A tiszavasvári játékosok állnak a feladat elé, győzelem esetén pedig bajnoki címet ünnepelhetnek - © Fotó: Szabó Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Fehérgyarmat hazai pályán, a Kisvárda idegenben fejezi be a bajnoki szezont.


Kézilabda. Egy dolga van a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapatának. Nyerni – majd ünnepelni. Hosszú, fáradságos szezon munkájának gyümölcsét arathatja le a Türk-legénység vasárnap (kezdés: 17 óra), amikor az utolsó fordulóban Hajdúböszörményt fogadja. A képlet rém egyszerű: amennyiben győz a házigazda, megszerzi a bajnoki címet, minden más esetben viszont – az azonos pontszámmal második – Miskolc ölébe pottyanhat az arany.

– Feltehetjük az i-re a pontot – nyomatékosította Türk Ferenc, a Tiszavasvári játékos-edzője. – Igazából már megvalósítottuk az eredeti elképzelést, a a 3-6. hely megszerzése volt a terv, de ahogy haladtunk előre, evés közben megjött az étvágy. Sőt, most már nagyon fájó lenne a célegyenesben hasra esni, de erre gondolni sem merünk. Ha a csapat azt nyújtja, amire képes, győzni fogunk. Megkockáztatom, nagy valószínűséggel, sok néző előtt játszhatunk, ezúttal talán olyan emberek is eljönnek, akik eddig nem látogattak ki a meccseinkre. Bízom abban, hogy segíteni fognak abban, hogy a végén a közösen ünnepeljünk!

Szombat délelőtt, a Kazincbarcika elleni idegenbeli fellépéssel fejezi be szereplését a negyedik pozícióban tanyázó Kisvárda. Az idény végére príma formába lendült vendégek küldetése nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen, vagyis a tavasszal ugyancsak jól teljesítő borsodiakkal szemben folytathatják sikersorozatukat.

A dobogós álmaitól – a legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség következtében – megfosztott Fehérgyarmat szintén szombaton (kezdés: 18 óra) saját közönsége előtt zárja az évadot. A kiesőzónába süllyedt Balmazújváros U23 együttesének legyűrése megoldható feladat, különösen, ha a szatmáriak az otthon megszokott lendületes produkcióval rukkolnak elő.

KM-KT
hirdetés