Nyíregyháza hírei

2012.11.06. 11:40

Tragédia a síneken

Nyíregyháza - Kedden reggel a Kótaji úti vasúti átjáró közelében a nyílt vasúti pályán, egy Nyíregyháza és Záhony között közlekedő személyvonat elgázolt egy fiatal fiút, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

Nyíregyháza - Kedden reggel a Kótaji úti vasúti átjáró közelében a nyílt vasúti pályán, egy Nyíregyháza és Záhony között közlekedő személyvonat elgázolt egy fiatal fiút, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.A helyszínelés ideje alatt a balesettel érintett vasúti pályán a forgalom szünetel, a másik vasúti sínpáron zavartalanul halad a forgalom. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit – tudatta a rendőrség sajtószolgálata.

A Ceglédre tartó személyvonat több mint egy órás várakozásra kényszerült a tragédia miatt. Annyit lehet tudni, hogy nyílt pályán, valahol a Sóstóra vezető felüljáró és Tölgyes úti kórház közti szakaszon került egyelőre tisztázatlan körülmények között a sínek közé a fiatalember, akit a szerelvény elgázolt. A mozdony a fékezés után nagyjából egy kilométerre tudott megállni. A mentőket ugyan kihívták, de a fiatal sérülései kizárták a túlélés lehetőségét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!