Nézz körbe 360 fokban!

2019.12.09. 16:27

360 fokos videó: A Mikulással futottak

A közös sportolást cukorágyú, „mikulásexpressz” és tombolasorsolás is színesítette.

Fotó: Pusztai Sándor

A Télapó is együtt futotta le az érdeklődőkkel a bemelegítő kört a nyíregyházi Városi Stadionban szombaton: a „mikulásfutás” már több, mint huszonöt éve hagyomány a szabolcsi megyeszékelyen.

– Ez a program nagyon jó alkalom arra, hogy a családok együtt sportoljanak, a gyerekek pedig megszeressék a mozgást – köszöntötte a résztvevőket Nagy Szabina önkormányzati képviselő. – Ha a sport egy ilyen rendezvénybe van becsomagolva, akkor az olyan a gyerekeknek, mint egy ajándék és olyan impulzust, megerősítést ad nekik, amely hatására később elköteleződhetnek a sport iránt. Rohanó világunkban fontos, hogy legyenek ilyen programok, melyek minőségi időtöltést kínálnak a családoknak.

– Egy jól bevált programmal készültünk az érdeklődőknek, a legkisebbektől a felnőttekig mindenkinek biztosítottunk lehetőséget a mozgásra – mondta el Dajka László, a Nyíregyházi Sportcentrum sportszervezője. – Négyszáz métert kellett teljesíteni az óvodásoknak, az általános iskolásoknak és a családi futáson résztvevőknek is, utóbbinál egy felnőttnek és egy gyereknek kézen fogva kellett átszakítani a képzeletbeli célszalagot.

A rendezvényen minden kör után eldörrent a szaloncukorral megtöltött cukorágyú, a résztvevő felnőttek és gyerekek utazhattak „mikulásexpresszen”, illetve tombolasorsolással is készültek a szervezők.

– Nyíregyháza egy sportos város, hiszen minden sportrendezvényen megmutatják magukat az emberek, legyen szó kerékpározásról, futásról vagy úszásról. A korábbi években volt már olyan mikulásfutásunk, amikor -14 fokban is eljöttek az érdeklődők – tette hozzá Dajka László.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában