Gyulaháza: Nem az edző állítja össze a csapatot

Darvai Attiláék (kapus) nincsenek könnyű helyzetben
Darvai Attiláék (kapus) nincsenek könnyű helyzetben - © Fotó: Pusztai Sándor
Gyulaháza – A megyei első osztályú Gyulaházánál csak nem jönnek egyenesbe.


A hetek óta sérülésektől tizedelt újonc a hétvégén pariban volt a Tarpával, és bár végül 3–2-re kikapott, felvetődik a kérdés, rendeződtek-e a dolgok Bardi Gáboréknál.

Továbbra is sok a sérült

– Most a legrosszabb a helyzet – utasította el határozottan a felvetést az edző. – Hét kezdő játékosom sérült, köztük a legfontosabb láncszem, a kapus is. Pandor Feri hiánya óriási érvágás, ő a megye egyik legjobb kapusa. Tóth Dávid, Lévai Csaba és Kovács Róbert is súlyos sérült, de hiányzik a többszörös gólkirály, Éles István és Juhász László is. Kilencvenkilenc százalék, hogy ők nem épülnek fel a hét végére.

Pedig igen fontos meccs következik: az utolsó előtti Gyulaháza a sereghajtó Tiszavasvárival csap össze.

– Tizenegy felnőtt játékosra számíthatok jelenleg – folytatta a tréner. – Sajnos, nem én állítom össze a csapatot, hanem az orvos. Nem maradt túl sok variálási lehetőségem, ez még sokáig így is lesz. Bízunk a legjobbakban, de elég nehéz húslevest főzni, hogyha nincs hozzá hús.

A Gyulaháza a nehéz helyzete ellenére is játszik egy hétközi meccset, méghozzá a Nyíregyháza Spartacus ellen.

Csütörtökön a Spartacus ellen

– Ez egy hírverő mérkőzés lesz – mondta Bardi Gábor. – Lengyel Roland barátommal már korábban is beszéltünk erről, örülök, hogy most össze tudtuk hozni. Kíváncsi vagyok egy-két ifista játékosomra, illetve a maradék egészséges futballistánknak is nagy élmény lesz. Még ha má­sodosztályban játszik is jelenleg a Szpari, mégis a megyeszékhely csapata. Megvendégeljük őket, igyekszünk segíteni nekik is a felkészülésüket. Reméljük, hogy mindkét csapat elindul felfelé. Úgy néz ki, a Spartacusnak sikerült, mi még várunk erre.

A találkozót csütörtökön 15.45-kor rendezik meg Gyulaházán.

MK
hirdetés