ökölvívás

2020.05.08. 10:01

Ismét a teremben bunyózhat a válogatott öklöző

Kovács Ricsi jó állapotban van, és távoktatásban végzi az egyetemet.

Ricsi (balra) még nem tudja, mikor meccselhet

Fotó: ARCHÍV

Hétfőtől az ­NYVSC-Big Boxing stadionbeli edzőtermébe is élet költözött. A járványügyi előírások betartása mellett ismét igazi edzésen vehetnek részt a bunyósok, köztük Kovács Richárd, a válogatott egyik kiválósága.

Szinten tartó edzések

– Otthon eddig is edzettem, végeztem azt, amit mesterem, Nagy Lajos előírt számomra – kezdte érdeklődésünkre ­Ricsi.

Így aztán jó állapotban vagyok, és nagyon örülök annak, hogy végre ismét igazi tréningeken vehetek részt.

– Mivel egyelőre nem ismert az, hogy mikor lesz az első hazai és nemzetközi verseny, amolyan szinten tartó edzéseket végzek. Amikor már lesz konkrét időpont a versenyekre visszatérésre, akkor természetesen majd célirányosan tudunk gyakorolni.

Kovács Ricsi a Nyíregyházi Egyetem hallgatója. Az otthoni edzéseknek immár vége, ám az otthoni tanulásnak nincs, továbbra is marad a távoktatás.

– Őszintén szólva így sokkal nehezebb, mint ha be kellene járni az egyetemre. Az edzéseken kívül szinte egész nap a számítógép előtt ülök és csinálom a feladatokat. Nem tehetek mást, ez van. Bízom benne, hogy ennek az időszaknak hamarosan vége lesz – így Ricsi.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában