Gyulán vitézkedhetnek a Szpari játékosai

A nyíregyházi meccsen nem született gól, amiben ez a kis mezhúzás is szerepet játszhatott...
A nyíregyházi meccsen nem született gól, amiben ez a kis mezhúzás is szerepet játszhatott...
Nyíregyháza – Mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem, az edzőmeccsen bizonyítottak a fiatalok.

Eddig úgy tűnik és remélhetőleg úgy is lesz, hogy teljes fordulót rendeznek a labdarúgó másodosztályban.

Csütörtökön az élvonalbeli Balmazújváros legyőzésével szerezhettek önbizalmat a Spartacus játékosai, akik vasárnap Gyulán vitézkedhetnek. A házigazda Szeged 2011 Grosics Akadémia csapatát az az Őze Tibor irányítja, aki a Szpari nagykönyvébe is beírta a nevét, hiszen húsz éve az ő vezetésével jutott az élvonalba a csapat.

Folyamatosan játszanának

Ez a múlt, a jelen pedig az, hogy a gyulaiak a tabella tizenhetedik helyén várják a hetedik nyíregyháziakat. A két együttes nyíregyházi meccsén nem született gól, a vendégeket akkor Supka Attila irányította.

– Szeretnénk végre folyamatosan játszani, és edzeni füvön – kezdte a beszélgetést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– A török táborozások óta mindössze négyszer gyakorolhattunk gyepen, meg is látszik, mert sérültjeink vannak. Ráadásul belelépünk egy olyan sorozatba, hogy öt hét alatt kilenc meccset kell játszani. Természetesen nyerni szeretnénk, amibe a hazaiaknak is van beleszólásuk. Mindkét együttesnek szüksége van a három pontra így nehéz találkozó elé nézünk.

Helyettesíteni a sérülteket

– A csütörtöki edzőmeccs elérte célját, jó képet mutatott a csapat. Annak örülök, hogy a fiatalok jól szálltak be és igényesen futballoztak. A fiatalok is lehetőséget kaptak és igényes játékkal bizonyítottak. Mivel vannak sérültjeink, azt is meg kellett nézi, hogy milyen formációban, miként lehet őket helyettesíteni – így Lucsánszky Tamás.

– ML –
hirdetés