Ha jóban vagy a vagináddal, ezeket ne kövesd el ellene (18+)

Akt.:
Ha jóban vagy a vagináddal, ezeket ne kövesd el ellene (18+)
© Illusztráció: getty images
Maradjunk abban, hogy ezek a hibák nagyon balul is elsülhetnek: hidd el, a vaginád tud gondoskodni magáról, de aztán jössz te, és elköveted ellene ezeket a merényleteket.

1. Tartsd távol a gőztől

Felröppent valamikor a hír, hogy a női nemiszervnek milyen jót tesz a gőz. Az igazság az, hogy ennek pont az ellentéte az igaz. A forró gőz nagyon is rosszat tesz a vaginának, és nagyon könnyen megégeti.

2. Csodálatos házi praktikák a netről…

Inkább ne. Sokan megpróbálják elkerülni, hogy a gyógyszertárba menjenek, és kérjenek valami intim területre való csodakenőcsöt vagy tablettát, ezért rágoogléznek a házi megoldásokra.
„Semmi tealevél, semmi fokhagyma!” – mondja Dardik, a nőgyógyász, aki már látott égési sérüléseket is vaginán, hála valami jóféle praktikus netes tanácsnak.

3. Nem fertőtlenített, furcsa, azonosítatlan idegen tárgyak a vaginában…

Miket szabad bedugni egy vaginába? Íme a teljes lista:

– tampon
– ujj
– vibrátor
– pénisz
– vazelin
– fogamzásgátló eszköz

És ennyi. Minden más igen rossz ötlet. Se pénisz alakú gyümölcsöt és zöldséget. Könnyen fertőzés lehet a vége. A hangsúly a higiénián van.

4. Elég a szappanból!

Sokan azt szeretnék, ha a vaginájuk olyan illatos lenne, mint egy friss, tavaszi mező – ezért aztán fogják a szappant és mindent, amit csak találnak a fürdőszobában, és addig tisztítják, amíg minden gyanús illat el nem tűnik. Ezzel persze a jó baktériumokat is megölik. Nem kell annyi tisztítószer: a vagináknak van egy természetes, alap illata, ami nem azt jelenti, hogy büdös. Hanem normális. És még a férfiakat is beindítja.

Forrás: blikk.hu


Szereted a péniszed? Na akkor ezt az 5 dolgot ne kövesd el ellene!

A férfi nemiszerv igencsak érzékeny, és cseppet sem örül annak, ha a következő dolgokat műveled.
hirdetés