Ha valahol, Csengerben megcsúszhat az éllovas

Ha valahol, Csengerben megcsúszhat az éllovas
© Illusztráció: Pusztai Sándor
Nyírgyulaj – A nyírgyulajiak szombathelyi fellépéssel folytatják felsőházi szereplésüket.

Minden meccs ajándék. Mármint a nyírgyulajiak számára a felsőházi rájátszásban. A futsal élvonalban szereplő nyírségiek – nem győzzük hangsúlyozni, újoncként – verekedték be magukat a legjobb hat közé, vastagon túlteljesítve előzetes tervüket. Mivel csak és kizárólag a sportág honi krémjével csatároznak az idény hátralévő részében, benne van a pakliban, hogy kevés sikerélmény éri őket a folytatásban, Így például a hétfőn esedékes szombathelyi fellépésen már az is nagy alakításnak számítana, ha szoros eredményt csikarnának ki. Haladás jó eséllyel pályázik a dobogós helyek valamelyikére, és aligha engedhet meg magának egy hazai botlást…

A futsal NB II. Keleti csoportban vérbeli rangadót rendeznek hétfőn (kezdés: 19 óra) – Csengerben. A harmadik pozícióban tanyázó szatmáriak az éllovas Kincsem Lovasparkot fogadják, amely huszonkét mérkőzésből mindösszesen hármat bukott el. A Tápiószentmártonban székelő gárda szinte biztosan megnyeri az alapszakaszt (négy fordulóval a zárás előtt kilenc pont az előnye…), mindazonáltal ha valahol, Csengerben „megcsúszhat”. Egyfelől a házigazdákban van annyi spiritusz, hogy legyűrjék a listavezetőt, másrészt a messze földön híres fanatikus közönség is belehajszolhatja őket a sikerbe.

Ugyanakkor a tizenegyedik pozícióban posztoló Nyíregyházi Ezüstcsikók a középcsapatok táborát erősítő Gyöngyös vendégeként mutatják meg magukat.

– KM-KT –

Címkék: , ,hirdetés