“Hajléktalanokat és szemétkupacokat találok a Kert közi játszótéren, ott, ahol csak gyerekeknek lenne helyük”

A Kert közi játszótér nem csak a gyerekeké
A Kert közi játszótér nem csak a gyerekeké - © Fotó: olvasónktól
Nyíregyháza – „Szeretném felhívni a figyelmet egy aggasztó dologra, amivel édesanyaként nap mint nap szembesülök – írja olvasónk.

Felháborító, hogy rendszeresen hajléktalanokat és szemétkupacokat találok a Kert közi játszótéren, ott, ahol csak gyerekeknek lenne helyük” – írta szerkesztőségünknek címzett levelében egy hűséges előfizetőnk. Felvetésére a nyíregyházi közterület-felügyelet vezetője válaszolt.

– Hetente érkezik hozzánk lakossági bejelentés az ügyben, ezért kollégáim szinte mindennap ellenőrzik a játszóteret. Amit tudunk, megteszünk, azonban a helyszíni bírság kiszabásának vagy feljelentés megtételének egyik feltétele, hogy tetten érjünk valakit szabálysértés, szabályszegés – például szemetelés, alkoholfogyasztás, kéregetés, koldulás – közben – mondta Bodrogi László. – Erre is volt már példa az említett környéken, ám általában csak figyelmeztetjük azokat, akik nem jogszerűen használják az utcabútorokat – tette hozzá a felügyeletvezető.

KM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés