„Hajrá fiúk, hajrá Gigi, hajrá Alex bá!”

Akt.:
„Hajrá fiúk, hajrá Gigi, hajrá Alex bá!”
© Fotó: Instagram
Kisvárda – Az idén is a mentorok székébe ül a kisvárdai énekes-dalszerző.

Minden újonnan induló X-Faktor-széria előtt nagy várakozás előzi meg a mentorok kihirdetését. Nem volt ez másként az idén sem. Több hetes találgatás után végül bejelentették: az elmúlt két évadhoz hasonlóan a 2018-as műsorban is Radics Gigi, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex veszi szárnyai alá a versenyzőket. Sokan támadták a show készítőit és a mentorokat, a torzsalkodó kommentelők szerint nem elég tapasztalt a kvartett, sokan hiányolják a „nagy öregeket”.

Új régi mentorok

A kritikus hozzászólóknak üzent múlt csütörtökön a kisvárdai énekes-dalszerző, aki a Facebookon és az Insta­gramon közzétett posztjában úgy fogalmazott:

„A régi mentorok jobbak voltak – ezt hallgatjuk évek óta. Azt nemtom, de most már a régi mentorok is mi vagyunk! Azt hiszem, az idén is lesz miről beszélni, mi meg álljuk a sarat! 2018 is a miénk lesz, mint ahogy az előző két év is a miénk volt. (…) Gáspár Laci, Gigi Radics, Puskás Peti és az öreg ByeAlex az új régi mentorok.”

PÁJALEKSZ (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

A poszt alatt a rajongók is véleményt nyilvánítottak: „Alex te nagyon jó mentor vagy!”, „Hajrá fiúk, hajrá Gigi, hajrá Alex bá!” – olvasható a legnépszerűbb közösségi oldalon.

ByeAlex egyébként igazán nem panaszkodhat, hiszen akármihez nyúl, arannyá válik: zenekarával, a Sleppel a Youtube legfelkapottabb videói között szerepel legújabb, Széllel szemben című videójával.

Szólóban, Senkise néven pedig legutóbb a fiatalok egyik nagy kedvencével, Hiroval, az AK26 egyik alapítójával közösen állt mikrofon és kamera elé. Korskorskors című dalukat szűk három hét alatt közel másfél millióan látták.

Nem kerüli el a siker

A siker tehát nem kerüli el a kisvárdai zenészt, aki úgy tűnik, a versenyzőivel sem vall kudarcot: az előző szériában mentoráltja, az olasz Serena Rigacci a tehetségkutató második helyezettje lett.

KM

Címkék: ,hirdetés