pletykák vége

2020.04.10. 15:40

Messi nem szerződik az Interhez

Az FC Barcelona világsztár labdarúgója Instagram-oldalán cáfolta, hogy az Internazionaléba tartana.

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi reacts after missing a goal opportunity during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 7, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Lluis Gene

Messi azokra a hírekre reagált, amelyek szülőhazájában, Argentínában röppentek fel arról, hogy nyártól az olasz élvonalbeli együttesnél folytatja pályafutását. A hatszoros aranylabdás támadó úgy fogalmazott:

hamisat állít a TNT weboldal, s „ugyanez vonatkozik a Newell's Old Boys információira is”.

Utóbbi klubban Messi utánpótlás korúként 1995 és 2000 között játszott.

A 32 esztendős klasszisnak, aki 2004 óta futballozik a Barcában, jövőre lejár a katalán klubbal kötött szerződése. Értékét a Transfermarkt 112 millió euróra becsüli.

Messi ebben a szezonban – a La Liga küzdelmeinek a világjárvány miatt elrendelt felfüggesztéséig – 31 mérkőzésen játszott, 24 gólt szerzett és 16 gólpasszt adott. Teljes pályafutását tekintve eddig 718 alkalommal szerepelt a Barcában és 627 gól fűződik a nevéhez. A dél-amerikai ország válogatottjában 138 fellépésén 70-szer volt eredményes.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában