Halálos baleset a 49-es számú főúton

Akt.:
Ököritófülpös – Az úttesten feküdt Ököritófülpös külterületén egy 66 éves porcsalmai férfi, amikor egy arra haladó személygépkocsi áthajtott rajta.


Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2013. december 24-én 17.00 óra körüli időben a 49-es számú főúton Ököritófülpös külterületén Porcsalma irányába. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi sofőrje későn észlelte, hogy az úttesten egy ember fekszik és áthajtott rajta. A 66 éves porcsalmai férfi, aki eddig tisztázatlan okból eredően feküdt az úttesten a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárta és megkezdte a helyszínelést.

Felhívjuk az arra közlekedők figyelmét, hogy az útlezárás több órán át is tarthat, ezért lehetőleg kerüljék el az érintett útszakaszt. A személygépkocsival közlekedők terelése mindkét irányból megoldott. A Csengersima Közúti Határátkelőhelyre tartó illetve az onnan érkező tehergépkocsik terelése nem lehetséges, ezért a baleset helyszínelésének befejezéséig a rendelkezésükre álló pihenőhelyeken megállni kényszerülnek. A határon belépő tehergépjárművek vezetői az átkelőhelyen megkapják a tájékoztatást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés