Halálos baleset az M5-ösön Újhartyánnál, az autópályát mindkét irányban lezárták

Akt.:
Ütközésben megsérült kamion és kiszóródott rakománya az M5-ös autópályán Újhartyánnál a Budapest felé vezető oldalon 2018. október 29-én. Az áruszállító egy tartálykocsival ütközött össze. A balesetben a kamion 48 éves utasa halt meg.
Ütközésben megsérült kamion és kiszóródott rakománya az M5-ös autópályán Újhartyánnál a Budapest felé vezető oldalon 2018. október 29-én. Az áruszállító egy tartálykocsival ütközött össze. A balesetben a kamion 48 éves utasa halt meg. - © Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Budapest – Kamionnal ütközött össze egy tartálykocsi az M5-ön Újhartyánnál a Budapest felé vezető oldalon hétfőn; egy ember meghalt, az autópályát mindkét irányban lezárták – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.


András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a forgalmat az újhartyáni, illetve az örkényi csomópontnál az 5-ös főútra terelik.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy a baleset helyszínét, az M5-ös 44-es kilométerszelvényét az albertirsai lehajtónál 100 méteres sugarú körben lezárták. A katasztrófavédelem mobil laboratóriuma vizsgálja, nem folyt-e ki veszélyes anyag a tartálykocsiból.

– MTI –
hirdetés