Halálos baleset Baktalórántházánál

Halálos baleset Baktalórántházánál
Egy középkorú nő a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, ami péntek reggel történt Baktalórántháza közelében, a 41-es sz. főúton, a 33-as km-nél. A járműben utazó két 12 év körüli gyermek életveszélyes sérüléseket szenvedett.  Halálos baleset a 41-es főúton 2006.06.16. video

Egy Vásárosnamény felől érkező Dacia Logan személygépkocsi árokba borult, a benne utazó nagyvarsányi családból egy 41 éves nő a helyszínen életét vesztette, egy 12 éves lány életveszélyes, egy másik nő súlyos, egy 14 éves lány könnyű sérüléseket szenvedett. A jármű vezetője, az elhunyt bátyja nem sérült meg.

Az eddig meghallgatott tanúk elmondása szerint az előzést végző Dacia vezetője félrerántotta a kormányt, mert egy másik kocsi őt kezdte előzni.

A balesettel kapcsolatban egy vajszínű Opel Ascona vagy Kadett típusú személygépkocsit keresnek. A rendőrség várja a jármű vezetőjének, utasainak, illetve további szemtanúk jelentkezését. Aki információval tudja segíteni a nyomozást, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát a 42/524-600-as számon vagy tárcsázza a 107-et!

A helyszínelést teljes útlezárás mellett végezték el, amelyet 9 órára feloldottak.

– Pusztai Sándor –
hirdetés