Halálos baleset Budapesten, kórházba szállítás közben meghalt az Üllői úti baleset egyik sofőrje

Budapest, 2015. július 13. Oldalára dőlt, összeroncsolódott személyautó a villamossíneken Budapest XVIII. kerületében, az Üllői úton 2015. július 12-én este. A jármű egy másik autóval ütközött, sofőrje beszorult a roncsba, súlyos sérüléseket szenvedett. Őt az esethez riasztott XIX. kerületi tűzoltók szabadították ki a roncsból, de később a mentőkocsiban, a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.
Budapest, 2015. július 13. Oldalára dőlt, összeroncsolódott személyautó a villamossíneken Budapest XVIII. kerületében, az Üllői úton 2015. július 12-én este. A jármű egy másik autóval ütközött, sofőrje beszorult a roncsba, súlyos sérüléseket szenvedett. Őt az esethez riasztott XIX. kerületi tűzoltók szabadították ki a roncsból, de később a mentőkocsiban, a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest, 2015. július 13., hétfő (MTI) – Kórházba szállítás közben meghalt az Üllői úti baleset egyik sofőrje, egy fiatal hölgy – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyletese az MTI-vel hétfő éjszaka.

Vattayné Székely Noémi elmondta: vasárnap este 10 óra körül két személyautó ütközött Budapest XVIII. kerületében, az Üllői úton, az 526-os házszámnál.

Az ütközés következtében az egyik autó a villamossínekre borult, az autó sofőrje beszorult a roncsba, súlyos sérüléseket szenvedett. Őt az esethez riasztott XIX. kerületi tűzoltók szabadították ki a roncsból, de később a mentőkocsiban, a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

A helyszínelés idejére az Üllői utat lezárta a rendőrség a Garam utca és a Vág utca között.

– MTI –
hirdetés