Halálos baleset történt a 41-es főúton Baktalórántházánál, teljes útzár

Baktalórántháza, 2016. június 15. Összetört személyautó a 41-es főúton Baktalórántházánál, ahol a gépjármű egy másik személygépkocsival ütközött össze 2016. június 15-én. A balesetben egy ember meghalt, egy súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült.
Baktalórántháza, 2016. június 15. Összetört személyautó a 41-es főúton Baktalórántházánál, ahol a gépjármű egy másik személygépkocsival ütközött össze 2016. június 15-én. A balesetben egy ember meghalt, egy súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült. - © MTI Fotó: Taipusz Attila
Nyíregyháza, Baktalórántháza – Egy ember meghalt, egy súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült két személyautó karamboljában a 41-es főúton Baktalórántházánál szerda délután – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Dóka Imre elmondta, a sérülteket a baktalórántházi tűzoltók vágták ki az összetört autókból, egyikük életét a mentők már nem tudták megmenteni.

A rendőrség tájékoztatása szerint a főút balesettel érintett szakaszát a mentés és a helyszínelés idejére teljesen lezárták, a forgalmat a Besenyőd-Ófehértó-Baktalórántháza útvonalon terelik.

– MTI –
hirdetés