Halálos baleset történt az M2-es autóúton Göd közelében

Akt.:
Összetört gépjárművek az M2-es autóúton, Göd közelében, ahol egy személyautó és egy kamion összeütközött 2018. november 23-án. A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen meghalt.
Összetört gépjárművek az M2-es autóúton, Göd közelében, ahol egy személyautó és egy kamion összeütközött 2018. november 23-án. A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen meghalt. - © Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Budapest – Halálos baleset történt az M2-es autóúton péntek délután, egy személyautó és egy kamion ütközött Göd közelében, az autó vezetője, egy férfi a helyszínen meghalt – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.


Csámpai Attila elmondta: az autóba beszorult a sofőr, őt a tűzoltók feszítővágóval kiszabadították, a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét. A baleset az autóút 29-es kilométerénél történt a Vác felé vezető oldalon.

A jelenlegi információk szerint a kamion sofőrje nem sérült meg. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n azt közölte: a rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét és a műszaki mentést, Göd térségében torlódásra lehet számítani.

– MTI –
hirdetés