Halálos baleset történt Kótajban

Akt.:
Halálos baleset történt Kótajban
© Fotó: Birgány János tű. hadnagy, Nyíregyháza HTP
Kótaj – Árokba hajtott egy személyautó az Ibrányi utcában.

Árokba sodródott egy személyautó Kótajon, az Ibrányi utcában. A járműben egy ember utazott, ő a mentők megállapítása szerint életét vesztette. Műszaki mentés céljából a nyíregyházi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére – tudatta a katasztrófavédelem.

halálos ütközés Kótajban DSC_9857

A helyszíni információ szerint a VW Passat a város központja felé haladt, amikor egy balra ívelő kanyart tisztázatlan okból nem vett be, hanem jobbra lefutott az útról és egy vízműberendezés betontalapzatának ütközött. Nem hivatalos értesülés szerint a járművezető nem használta a passzív biztonsági berendezéseket. A karambol körülményeit a rendőrség teljes útzár mellett vizsgálja.


A Katasztrófavédelem közleménye

Az útról lesodródott, árokba hajtott és egy vízátemelő betonpillérének ütközött egy személygépkocsi vasárnap reggel Kótajban, az Ibrányi úton.

A balesetben a jármű vezetője, egy középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentéshez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoznak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Pócspetri - Az ütközést követően felborult a kamion az M3-ason. Egy műszaki cikkeket szállító kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton este az M3-as autópályán, a 249-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon, Pócspetri közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A műs...

Szakadékba zuhant és meghalt egy turista a Királykő-hegyégben. A Román Csendőrség Facebook-oldalán olvasható bejegyzés szerint a nő másik négy személlyel együtt túrázott a Királykő-hegységben, amikor a Középöv - Elzárt tisztás (Brâul de Mijloc - Poiana Închisă, Argeș megye) térségében szakadékba ...

Címkék: , ,hirdetés