Halálos baleset történt Nyíregyháza és Napkor között

Akt.:
Román és szlovák autó karambolja volt az év első halálos balesete Szabolcsban
Román és szlovák autó karambolja volt az év első halálos balesete Szabolcsban - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza, Napkor – Két kocsi ütközött a 41-es főúton, egy személy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 13 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. január 9-én 9 óra 45 perc körüli időben a 41-es számú főút 9. kilométerszelvényében, Nyíregyháza és Napkor között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Nyíregyháza felé közlekedő, román hatósági jelzésű személygépjármű egy gépkocsisor előzésébe kezdett, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy szemből érkező, szlovák hatósági jelzésű autóval. A baleset következtében a román gépkocsi vezetője, egy 33 éves külföldi férfi a helyszínen életét vesztette, egy utasát könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 13 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.


Korábban írtuk: Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. január 9-én 9 óra 45 perc körüli időben a 41-es számú főúton, Nyíregyháza és Napkor között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további sérültek ellátása folyamatban van.

A rendőrök a baleset helyszínelésének ideje alatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

halalosbalesettortent


Egy román és egy szlovák rendszámú személygépkocsi ütközött össze szombat délelőtt a 41-es számú főúton, a 9-es kilométerszelvénynél, Nyíregyháza és Napkor között. A balesetben az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsiban utazók könnyebben sérültek. A nyíregyházi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a roncsok közzé szorult sérültet feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés