Halálos karambol Kemecsén: szemtanúkat keresnek!

Akt.:
Halálos karambol Kemecsén: szemtanúkat keresnek!
© Fotó: police.hu
Kemecse – A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen kistehergépkocsi sofőrjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, vagy az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 15010/4339/2017. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint Kemecse Szent István utcán közlekedett személygépkocsival az Árpád utca felé 2017. augusztus 24-én 6 óra körül egy 44 éves kótaji férfi. A járművezető kanyarodása során nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy motorkerékpárosnak, melynek következtében a két jármű összeütközött. A baleset során a motorkerékpár vezetője, egy 58 éves kemecsei férfi a helyszínen életét vesztette, a személygépkocsi sofőrjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A büntetőeljárás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a balesetnek szemtanúja lehetett egy fehér színű, platós kialakítású kistehergépkocsi vezetője, aki a szemle megkezdése előtt távozott a helyszínről.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen kistehergépkocsi sofőrjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, vagy az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Kemecse - A helyszínen életét vesztette az a motoros, aki csütörtök reggel ütközött frontálisan Kemecse belterületén egy autóval. A motoros a helyszíni információ szerint a Kemecsei út felé tartott a város központja irányából, amikor egy szemből érkező VW vezetője elé kanyarodott. A motoros a fr...
hirdetés