Halálos tűzeset Ikladon

Iklad, 2016. január 17. Családi ház a Pest megyei Ikladon, ahol meghalt egy ember, miután tűz ütött ki az épülethez tartozó pincében 2016. január 17-én. MTI
Iklad, 2016. január 17. Családi ház a Pest megyei Ikladon, ahol meghalt egy ember, miután tűz ütött ki az épülethez tartozó pincében 2016. január 17-én. MTI - © Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Kigyulladt egy családi ház Ikladon, a helyszínen egy ember meghalt – tudatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta: a 100 négyzetméteres családi ház pincéjében régi berendezési tárgyak gyulladtak meg, a tűz ugyan nem terjedt tovább, de a ház füsttel telítődött. A szomszédok még a tűzoltók érkezése előtt kihoztak egy középkorú férfit, akit a mentők többszöri újraélesztéssel sem tudtak megmenteni, így a sérült a helyszínen elhunyt, valószínűleg füstmérgezésben – tette hozzá.

Az oltást végző aszódi és gödöllői hivatásos tűzoltók átszellőztették és megvizsgálták a lakást, a katasztrófavédelmi igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát.

– MTI –
hirdetés