Halálra verték a tanárnőt

Halálra verték a tanárnőt
Amint arról korábban írtunk, Nyírbélteken csütörtök délelőtt holtan találtak egy helybeli 62 éves hölgyet. A helyszíni szemle során elvégzett orvosszakértői vizsgálat adatai szerint az asszony halálát bántalmazás okozta.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt ismeretlen tettes után, nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást.

A Kossuth utcában az emberek tanácstalanul beszélgetnek az elmúlt napokban történtekről. Többen az elmúlt napokban is látták a nyugdíjas tanárnőt, akihez rokonai, volt kollégái, és növendékei jártak időnként látogatóba. A hölgy igen jó egészségnek örvendett, nem kellett segítség a mindennapi dolgok elintézéséhez.

A lakosság segítségét kérik!
A rendőrség kéri, hogy aki március
7-én 15.00 óra után este, vagy éjszaka Nyírbélteken a Kossuth utcán és annak
környékén járt, és ekkor akár ismerőst, vagy ismeretlen személyt látott
a fenti útvonalon, esetleg találkozott vele, vagy az esettel kapcsolatban
bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a megyei rendőr-főkapitányság
Bűnügyi Osztályán, a 42/524-630-as számon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívót!

Egy utcabelije két napja látta a postán, és egy másik ugyancsak utcabeli hölgy szerint nem volt zaj a lakás irányában. Éppen az tűnt fel, hogy a tevékeny, mozgékony hölgyet egy ideje nem látták. Nem tudnak róla, hogy alkalmi látogató, vagy idénymunkás bejáratos lett volna hozzá, így nincs olyan személy, akire a lakosság gyanakodna, aki halála előtt bántalmazta a megbecsülésnek örvendő egykori tanárnőt.

– Pusztai Sándor –
hirdetés