Halfesztivál – kilencedszer

Balsa vad éd hal fesztivál 2014
Balsa vad éd hal fesztivál 2014 - © fotó: KM-archív
Balsa – Újra nekidurálják magukat Balsán a komphúzó versenynek.

Bárki, aki elég erősnek, vagy nagy stratégának érzi magát, nekiállhat a kötélnek, hogy elmondhassa, erőnek erejével húzta át a kompot 2015-ben.

Az idén július 18-án várják a megszokott szeretettel az érdeklődőket a révlejáró melletti területen.

A szabolcsi vendéglátásban nem épp jellegzetes a halászlé, azonban a balsai hungarikumnak számít, ezért került hal a levesbe a névválasztáskor. Egész nap jár majd a csi-hu-hu kisvonat, a fesztivál már délelőtt 10 órakor kinyitja kapuit. Előbb a helyiek uralják a nagyszínpadot a térség civil szervezeteit, kézműves munkáit felvonultató sátrak ölelte tér közepén.

Sztárvendégek a Tisza-parton

Nóta és operett szól ebéd­időben, Komár Laci dalai azonban csak 15 órakor csendülnek fel. A sztárvendégek: Bódi Guszti és Margó délután fél ötkor lépnek a világot jelentő balsai deszkákra, őket az Inflagranti és a Compact Disco követi.

Mire beesteledik, dalra is lehet fakadni a Képzelt riport slágereire, amit egy miskolci színtársulat prezentál a tűzijáték előtt.

A fények tánca este tíz órakor kezdődik, s a szervezők bíznak abban, hogy mindenki elégedetten tér nyugovóra az idei erőpróba, a halak, a vadak, s mindenféle jó falat élményével.

KM
hirdetés