Halott csecsemő Nyíregyházán – Keresik a rendőrök a véres ruha gazdáját

Akt.:
Halott csecsemő Nyíregyházán – Keresik a rendőrök a véres ruha gazdáját
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A rendőrség a lakosság segítségét kéri: áttörést hozhat az ügy felgöngyölítésében ez a ruhadarab.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 15000/297/2017. bűnügyi számon emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen tettes egy újszülött csecsemőt helyezett el a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtti szemetes konténerek mellé 2017. november 19-én. Járókelők találtak rá még ugyanazon a napon 19 órakor, az akkor már halott csecsemőre.

A rendőrség kéri annak az eddig ismeretlen személyazonosságú nőnek és férfinak a jelentkezését, akik hat gyermekkel együtt tartózkodott a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtt 2017. november 19-én 14 órától 17 óráig, valamint akik információval rendelkeznek a bűncselekményről, illetve az eddig ismeretlen személyazonosságú anyáról. Kérjük, jelentkezzenek azok is, akik a képen látható „Street One” márkájú, lila színű, virágmintás női felső korábbi viselőjéről rendelkeznek információval.

ruh

Jelentkezni lehet személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Nyíregyháza, Bujtos u. 2. sz.), telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


November 19-én találtak rá a halott csecsemőre
Nyíregyháza - Térfigyelő kamerák vehették fel az anyát, aki két hete Nyíregyházán kukák között hagyta meghalni újszülöttjét. Az RTL Klub híradójának is beszélt egy eladó, akinek a rendőrök egy térfigyelő kamera felvételéből kivágott fotót mutattak. A képen egy babakocsit toló nő látszott, a kezéb...

A helyszínelés pillanatai a Mező utcai kisbolt szomszédságában
Nyíregyháza - Egy guberáló csoport tagjai halott csecsemőre bukkantak vasárnap Nyíregyházán, egy Mező utcai társasház előtti konténer mellett. A csecsemő korának, élve születésének és halála okának megállapítása igazságügyi orvosszakértő bevonása mellett zajlik, a megyei rendőr-főkapitányság büntető...
hirdetés