Sport

2017.09.15. 10:19

Nyírbátori FC - Kapott gól nélkül is koncentráltan

Nyírbátor - A listavezető Monor vendége lesz az egymás után másodjára is idegenben fellépő nyírbátori NB III-as futballcsapat.

Nyírbátor - A listavezető Monor vendége lesz az egymás után másodjára is idegenben fellépő nyírbátori NB III-as futballcsapat.

Eddig idegenbeli vereségre hazai pályán győzelmekkel válaszolt a Nyírbátori FC az NB III-ban, így a füzesgyarmati 0–1 után most otthoni sikernek kellene következnie. A gond csak az, hogy a sorsolás megtréfálta a bátoriakat, és újra idegenbeli meccs következik, ráadásul nem is akárhol: a mezőnyben egyedüliként veretlen, listavezető Monor otthonában.

– Nincs azzal semmi baj, hogy most kell utaznunk az éllovashoz, amikor háromból három meccset veszítettünk idegenben – mondta Ambrusz Árpád nyírbátori edző, aki tanítványaival együtt tavasszal 3–1-es győzelmet ünnepelhetett hazai pályán a Pest megyeiek ellen. – Képesnek tartom a csapatot arra. hogy ebben a mezőnyben bárki ellen sikerrel vegyük fel a harcot. Az idegenbeli meccseket rendre rosszul kezdtük, mindig gólt kaptunk az elején, azt kell elérnünk, hogy elejétől fogva úgy koncentráljunk, mint az eddigi meccseken a bekapott gólok után. Húzós hét elé nézünk, hiszen a monori meccs után a jövő héten szerdán kupameccsen fogadjuk a Győrt, majd a „kis”MTK látogat hozzánk. Ennek a sorozatnak a mérlegét majd jövő héten vasárnap este tudjuk megvonni.

A bátoriak között a műtét után lábadozó Müller Zsolton és Fenyőfalvi Csabán kívül valamennyi futballista bevethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!