SZON - Sport - Kézilabda

2016.09.13. 09:26

Nincs miért lógatni az orrukat a tiszavasváriaknak

Tiszavasvári - Több, mint balszerencsésen alakult a Tiszavasvári nyitómeccse a második vonalban.

Tiszavasvári - Több, mint balszerencsésen alakult a Tiszavasvári nyitómeccse a második vonalban.

Ez így borzasztóan bosszantó. Tulajdonképpen banánhéjon csúszott el a Tiszavasvári férfi kézilabdacsapat az NB I B. nyitányán: a Szigetszentmiklós elleni minimális különbségű (28–29) hazai vereség után joggal kárhoztathatják a sorsot. Utólagos okoskodásnak tűnhet, mindazonáltal tény, komplett kerettel alighanem másként alakul az összecsapás.

– Úgy kezdtük, ahogy terveztük, nagyon hatékonyan kreatívan támadtunk, és a védekezésünk is feszes volt – taglalta a történteket Türk Ferenc, a Tiszavasvári játékos-edzője. – Ezt a meccset megnyerhettük volna, mert amíg bírtuk erővel megfelelő akarással, odafigyeléssel játszottunk, ahogy illik. A második félidő derekára viszont elfáradtunk és sorozatos rossz döntéseket hoztunk. Rettentően hiányoztak a kiesett emberek, emiatt hárman kénytelenek voltak végigjátszotta a meccset, ami ezen a szinten visszaüt. Hat sérültünk van, közülük Zsigmond Gergő törött orral vállalta szereplést, így azért kicsit nehéz. Csalódott vagyok, minimum egy pontot megérdemeltünk volna, az ellenfél ugyanis semmivel nem volt jobb. Ha negyven percig tartana a játékidő, sorozatban nyernénk a meccseket, sajnos, más szabály van érvényben...

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!