Hamarosan kinyitnak a megyében is a strandok

Hamarosan kinyitnak a megyében is a strandok
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Nyitnak a strandok Tiszavasváritól Nyíregyházán át Nyírbátorig.

Már nem kell sokat várniuk a csobbanásra és a lubickolásra vágyóknak.

– A szolgáltatási palettánk tovább bővül, még komfortosabban lazíthatnak, pihenhetnek a hozzánk érkezők, változatlan tarifák mellett – mondta elöljáróban Sotkó Gyula, a Tiszavasvári Strandfürdő Kft. kommunikációs vezetője, aki elmondta, hogy akik bérletet váltanak hozzájuk, egy karórát kapnak, így sorban állás, várakozás nélkül tudnak belépni a strand területére. Június első szombatján ugorhatnak fejest az Aquarius Élményfürdő és a parkfürdő nyári programfolyamába.

– A nyitás napján akcióval kedveskedünk: a tíz éven aluliakat ingyen engedjük be aznap – közölte dr. Podlovits Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója. A nyírbátori Sárkány Wellness&Gyógyfürdőben június elsején nyit a strand. Július végén rendezik meg a Dragon Race akadályversenyt, emellett lesz nemzetközi strandröplabdatorna és házi lovasversenyt hirdetnek gyerekeknek a szomszédos lovardában.

Kezdődik a strandszezon, az ország legtöbb fürdője kinyit a hosszú hétvégén – hangzott el a közszolgálati televízió Híradójában közel egy hónapja. Szabolcs-Szatmár-Beregben még a pünkösdi pihenőnapok apropóján sem tárták ki kapuikat a wellness-helyek, de már nem kell sokat várniuk a csobbanásra és a lubickolásra vágyóknak.

Bérletért karóra jár

Bár felmerült az ötlet, hogy már a pünkösdi hosszú hétvégén szélesre tárja a kapuit a vendégek előtt a Szentmihályi Gyógyfürdő és Strandfürdő Tiszavasváriban, az üzemeltetők végül a ragyogó napnak ígérkező május 25-ei nyitási dátum mellett döntöttek. – A szolgáltatási palettánk tovább bővül, még komfortosabban lazíthatnak, pihenhetnek a hozzánk érkezők, változatlan tarifák mellett – mondta elöljáróban Sotkó Gyula, a Tiszavasvári Strandfürdő Kft. kommunikációs vezetője.

– Túl vagyunk a vasvári strand történetének legnagyobb fejlesztésein, a tan- és az élménymedence, a 110 méteres csúszda, valamint a pancsoló-, úszó-, gyógy- és hullámmedence minden generációt lubickolásra csábít, a büfésornál pedig grillterasz várja a frissensültekre, kemencés ételekre éhezőket. A sportkedvelők foci-, kézilabda- és röplabda-tornákon vehetnek részt. Természetesen az idén nyáron is lesz lehetőség éjszakai fürdőzésekre, miként bográcsozásra, sátorozásra is a szomszédos kempingben – sorolta Sotkó Gyula, aki néhány változásról és lehetőségről is szót ejtett.

– A Tiszavasvári Strandfürdőbe bérletet váltók immár egy karórát kapnak tőlünk, így sorban állás, várakozás nélkül tudnak belépni a strand területére. A „kütyüért” 2000 forint kauciót kérünk, amit a bérlet lejárta után visszafizetünk. Azok a nappali tagozatos fiatalok, akik nem kikapcsolódni, hanem dolgozni szeretnének nálunk, partnercégünkön keresztül, a DiákBázis iskolaszövetkezet közvetítésével jelentkezhetnek diákmunkára.

Az idén 8 esztendős Sárkány Wellness&Gyógyfürdőben áprilisban minden 8 éves vendég ingyen léphetett be.

– Június elsején nyit a strandunk. Természetesen a szabadtéri termálmedencénk egész télen is működött – nyomatékosította Belus Tamás, a fürdő vezetője.

Éjszakai fürdőzés

– Közel egy hónapja készült el a belső térben kialakított gyermekpancsoló. Nyáron tervezünk az idén is éjszakai fürdőzést, és különböző fellépők szórakoztatják majd az érdeklődőket. Július végén rendezzük meg a Dragon Race akadályversenyt, emellett lesz nemzetközi strandröplabdatorna és házi lovasversenyt hirdetünk a gyerekeknek a szomszédos lovardában.

Tízen aluliaknak ingyen

Június első szombatján ugorhatunk fejest az Aquarius Élményfürdő és a parkfürdő nyári programfolyamába. A megszokott mederben hömpölyögnek a történések.

– A nyitás napján akcióval kedveskedünk: a tíz éven aluliakat ingyen engedjük be aznap – közölte dr. Podlovits Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

LTL, PI
hirdetés