Hamilton is szorít azért, hogy nyerjen Anglia

Anglia Stonesszal a soraiban legyűrte Tunéziát
Anglia Stonesszal a soraiban legyűrte Tunéziát - © Fotó: AFP
Nyizsnyij Novgorod – A Tunézia elleni nyögvenyelős hétfői győzelem után újabb sikerre készül az angol válogatott a világbajnokságon; a G-csoportban vasárnap 14 órától Anglia–Panama összecsapásra kerül sor Nyizsnyij Novgorodban.

A Manchester City védője, John Stones nyilatkozott a mérkőzés előtt a FIFA honlapjának. A játékos elismerte, hogy félt, mivel klubjában nem játszott túl sokat a tavasszal, Gareth Southgate szövetségi kapitány nem számít rá.

Megbeszélték a kapitánnyal

– Gareth-szel megbeszéltük a dolgot. Tudja, hogy voltak olyan apró sérüléseim és betegségeim, amelyekről ugyan nem beszéltünk nyilvánosan, de ezért nem voltam mindig tagja a Citynek. Ezt Gareth maximálisan megértette és elfogadta, ezért nagyon hálás vagyok neki – mondta Stones.

A meccs napján 16.10-től kezdődik a Forma–1 Francia Nagydíj, természetesen Lewis Hamilton is ott fog állni a rajtrácson. A brit pilóta is nagyon szurkol Harry Kaneéknek.

– Nem lesz könnyű a helyzet vasárnap, mert a meccset fogjuk nézni. A mérnökeim megpróbálják majd fél szemmel követni, és hát én is így fogok tenni. Minden világbajnokság alkalmával arra várok, hogy valami pozitív történjen Angliával. Az én életem során nem ment túl fényesen a válogatottnak a vb-szereplés, úgyhogy remélem, most egy szép időszak kezdetén járunk, mert egy jó társaság alkot egy jó csapatot, ezért megérdemli, hogy megnyerje a világbajnokságot – jelentette ki Hamilton.

ÉKN
hirdetés