Hamisan szólt a cd

Póniló rúgott meg egy 2 éves kisgyermeket a hétvégi vásárban, miközben simogatta az állatot – tájékoztatott hétfőn Juhászné Kiss Katalin százados, a debreceni rendőrkapitányság hivatalvezetője.

Mint elmondta, a gyereket az arcán érte a rúgás, kórházba szállították, ahol kiderült, hogy sérülése 8 napon belül gyógyuló.

A több tízezer érdeklődöt vonzó esemény talán legmeglepőbb híre, hogy a rendőrségre egyetlen gépjármű-feltörésről sem érkezett bejelentés. Történt viszont zseblopás, szám szerint három – nézelődők táskáiból mobiltelefont, iratokat, készpénzt csentek el –, valamint három esetben árusok tettek feljelentést tolvajok miatt. – Például egyikük esetében, míg a vevők kiszolgálásával volt elfoglalva, a sátorból ellopták a napi bevételt, százezer forintott, a számlatömböt, és egy táskát – közölte a százados.

Beszámolt arról is, hogy egy személyt hamis zene cd-k árusítása miatt előállítottak, s 140 lemezt lefoglaltak. A forgatagban három gyermek is „elveszett”, szerencsére fél órán belül sikerült megtalálni a hozzátartózók valamelyikét.
hirdetés