Sport

2014.08.16. 20:42

Három piros lap kezdésként...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 1. fordulójában egy meccset rendeztek Szombaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 1. fordulójában egy meccset rendeztek Szombaton.

Mátészalkai MTK–Ajak 2–0 (0–0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Czene. Mátészalka: Pindzsula – Kun I., Rézműves F., Docsa, Kovács Á., Szántó Z., Magyari M., Sarkadi G., Petrohai G. (Bojer B.), Éles R., Botos G. (Mészáros T.). Edző: Bákonyi György.

Ajak: Leskovics A. – Magyar D. (Iski D.), Varga R., Kontér D., Sütő Z., Folytán T., Magyar R., Erőss P. (Baráth I.), Murin L. (Bakó M.), Bulitka L. (Magyar Z.), Magyar P. Edző: Szanyi János.

Gól: Rézműves F. 2 (egyet 11-esből).

Kiállítva: Docsa Z. (58. perc), Szántó Z. (78. perc), illetve Magyar P. (65. perc).

Ifi: 7–0.

Bákonyi György: – Egy masszív ellenféllel találtuk magunkat szemben, az elején nem játszottunk jól, sokszor pontatlanok voltunk. Miután emberhátrányba kerültünk, akkor kezdtünk el igazán futballozni. A csapat erejét bizonyítja, hogy két mezőnyjátékossal kevesebben is meg tudtuk nyerni a meccset, de nagyon nagy árat fizettünk ezért a győzelemért.

Szanyi János: – Fegyelmezetlenségünk vereséget eredményezett. Megjegyezném, a ma két gólt lövő játékosnak húsz perc után már nem kellett volna a pályán lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!