Helyi közélet

2010.08.09. 16:09

MMMNP: A kormány az egész nemzet érdekeit képviseli

<p>A Magyarország a Magyaroké Magyar Nemzeti Párt nagyra értékeli az új magyar kormánynak a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) folytatott tárgyalásokon tanúsított magatartását, ugyanakkor elítéli az MSZP-t és az LMP-t, mert ezt a magatartást úgy igyekeztek beállítani, mintha az nem az ország érdekeit szolgálná – mondta hétfői nyíregyházi sajtótájékoztatóján Kántor József.</p>

A pártelnök hozzátette: a kormány a magyar nemzet érdekeit képviseli, ezért 60 nap elteltével igazságtalan dolog kritikával illetni azok részéről, akik nyolc évig semmit sem tettek az ország felemelkedéséért, és azok részéről is, akik frissen a parlamentbe kerülve a nemzetmentők szerepét játsszák, ahogy azt a Jobbik teszi.

Az MMMNP felszólítja a kormányt, hogy gyorsítsa fel az elszámoltatás folyamatát, mert a közakarat ezt kívánja. Kántor József hangsúlyozta, hogy az elszámoltatásnak megyei és települési szinten is meg kell történnie.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában