Hangszórót loptak egy autóból a tiszavasvári fiatalok – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Hangszórót loptak egy autóból a tiszavasvári fiatalok – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 26-án Nyírbátor belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 22 éves ibrányi férfit. Az intézkedés alatt kiderült, hogy a sofőrt a járművezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének járőrei 2017. szeptember 26-án Kemecse és Vasmegyer települések között elfogtak egy 40 éves helyi lakost. A férfi ellen a Karcagi Járásbíróság lopás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves és egy 23 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak előző nap egy tiszavasvári ingatlan udvarára bementek, ahol egy nyitott állapotban parkoló gépjárműből eltulajdonítottak egy hangszórót. A rendőrök a feltételezett tetteseket rövid időn belül azonosították és elfogták. A rendőrkapitányságra előállított férfiakat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés