Hány éves vagy? Ennyit kéne szeretkezned egy héten (18+)

Akt.:
Hány éves vagy? Ennyit kéne szeretkezned egy héten (18+)
© Illusztráció: getty images
USA – Túl keveset szexelsz? Vagy túl sokat? Az amerikai Kinsey Institute friss felmérése választ ad a kérdésre az életkorod alapján.

A kutatók azt vizsgálták, hogyan változik a nemi aktusok éves száma az életkor előrehaladtával. Semmi meglepő: ahogy öregszik az ember, egyre kevesebbszer hancúrozik. No de mennyi az annyi? Íme az eredmény:

Mint kiderült, a szexuálisan legaktívabb korosztály a 18 és 29 év közöttiek. Ők átlagosan évente 112 alkalommal szexelnek – azaz nagyjából heti készer. Jó nekik!

Persze ha elmúlsz 30 szép lassan minden elindul lefele. A szexel sincs ez másképp: a 30 és 39 év közöttiek már csak évi 86-szor szeretkeznek egy évben, azaz egy héten átlagosan 1.6-szor. Azaz szerdán egy kiadósat, vasárnap meg a felénél abbahagyják – na jó nem, nyilván van, hogy egy héten készer is van, máskor csak 1.

A 40 és 49 év közöttiek az igazán szexi 69-es szám körül mozognak: bár már fele annyira sem szexi a dolog, ha ez az évi szeretkezés számot mutatja.

Arra pedig rá sem tértek már igazán, mi van 50 év fölött…

No persze ezek csak átlagos számok: van aki a többel, van aki a kevesebbel boldog.

Forrás: mirror.co.uk


Illusztráció: getty images
Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc - Itt a nyár, itt a meleg, és ha már mindez megvan, irány a sarki fagyizó, a strand vagy a fesztiválok! De ki mit szeret jobban? Egy friss felmérésből kiderült, hogy a társkeresők közel fele nyáron többet randizik, de a strandot nem tartják a legjobb randihel...
hirdetés