HAON-ÉLŐ – DVSC vs. MTK 3-3 (1-2)

Akt.:
DVSC vs. MTK
DVSC vs. MTK - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 5. fordulójában a Debreceni VSC csapata az MTK Budapest együttesét fogadta pénteken 20 órától a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 5. forduló

Debreceni VSC vs. MTK Budapest

3 – 3


Ön szerint mi lesz a DVSC vs. MTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 5. forduló

Debreceni VSC vs. MTK Budapest

3 – 3 (1 – 2)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 4002 néző. V.: Berke B. (Tóth II. V., Szert B.).


Debreceni VSC: Nagy S. – Kinyik, Szatmári, Barna – Varga K., Kusnyír, Tőzsér, Haris, Bódi, Ferenczi – Avdijaj. Vezetőedző: Herczeg András.

MTK Budapest: Kicsak – Ikenne-King, Gengeliczki, Pintér, Szelin – Vass Á., Farkas, Kanta, Bognár – Myke, Lencse. Vezetőedző: Feczkó Tamás.


Gólszerző: Kanta a 15. (0-1), Bódi a 41. (1-1), Lencse a 42. (1-2) és a 75. (1-3), Takács a 87. (2-3), Szatmári a 90+5. (3-3) percben.

Sárga lap: Szelin a 17., Ikenne-King a 40., Kicsak a 69., Pintér a 73., Kanta a 82., Torghelle a 90., Kinyik a 90+1., Gengeliczki a 90+4. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Barna helyett Könyves az 52., Farkas helyett Schafer az 55., Avdijaj helyett Takács a 73., Lencse helyett Torghelle a 77., Bódi helyett Bereczki és Ramos helyett Gera a 84. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2018/2019-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Jobbról: Szatmári Csaba
Debrecen - A Loki védője, Szatmári Csaba szerint az MTK is lesz olyan kellemetlen ellenfél, mint a Vidi volt egy hete. Az elmúlt héthez hasonlóan ezúttal is pénteken lép pályára a DVSC futballcsapata, a piros-fehérek 20 órától (élőben a Hajdú Online-on) az újonc MTK-t fogadják a Nagyerdei Stadion...

Ferenczi János (pirosban) ebben a szezonban még nem tudott megharcolni az ellenfelek támadóival, mert sérült volt
Debrecen - A DVSC labdarúgója, Ferenczi János több hetes kihagyás után abban bízik, hogy az MTK ellen szerepet kap. Rosszul kezdődött a nyári felkészülés, és éppen emiatt az őszi szezon is a Loki ballábas játékosa, Ferenczi János számára. Sőt, a tavasz sem úgy alakult, ahogyan elképzelte, hiszen ...

Debrecen - A Loki labdarúgócsapata augusztus 17-én, pénteken 20 órától játssza következő hazai bajnoki mérkőzését. A másodosztályból feljutó MTK Budapest érkezik a Nagyerdei Stadionba az OTP Bank Liga 5. fordulójában. Az újonnan felkerült együttes jól rajtolt, begyűjtötte a három pontot az Újpest...
hirdetés