Helyi közélet

2017.09.11. 14:15

Vaja helyett Bajára küldte a mentőket - A férj szerint a diszpécser lelkén szárad felesége halála

Vaja - <a href="/vaja-helyett-bajara-kuldte-a-mentoket-mindenkit-megdobbentettek-a-tortentek/3612077" target="_blank">Mint arról korábban cikkeztünk</a>, a diszpécser hibájából Bajára érkezett a mentőautó, noha Vaján, az orvosi rendelőben lett rosszul egy 29 éves védőnő, aki később életét vesztette. A férj megtörten nyilatkozott, ő egyértelműen a diszpécsert hibáztatja felesége halálért.

Vaja - Mint arról korábban cikkeztünk, a diszpécser hibájából Bajára érkezett a mentőautó, noha Vaján, az orvosi rendelőben lett rosszul egy 29 éves védőnő, aki később életét vesztette. A férj megtörten nyilatkozott, ő egyértelműen a diszpécsert hibáztatja felesége halálért.

A 29 éves Ildikó egy nappal kislánya ötödik születésnapja után halt meg. A gyászoló férj azt nyilatkozta a Borsnak, hogy felesége elvesztése óta egy percet sem tudott aludni.

- Ha lecsukom a szememet, mindig őt látom magam előtt. Ahogy a földön fekszik nyitott szemmel, és próbálják újraéleszteni - mondta a megtört férj. Noha ő diszpécsert hibáztatja a történtekért, mégsem tesz feljelentést.

– Felesleges feljelentenem bárkit is, hiszen az már nem hozza vissza közénk Ildikót. Szerintem a diszpécser lelkén szárad, ha nem képes elismerni, hogy ő hibázott – mondta a férj. – Most a feleségem szüleinél lakunk az ötéves Leilával, mert nem vagyok képes visszamenni a lakásunkba. Az anyósomat annyira megviselte a lánya halála, hogy folyamatosan nyugtatót kap.

Forrás: borsonline.hu


[related-post post_id="3612077"]

[related-post post_id="3610077"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában