Haris Tabakovic a szerb fővárosban gyógyul

Akt.:
Haris Tabakovic a szerb fővárosban gyógyul
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A nyári felkészülési időszakban, a Balmazújváros elleni edzőmeccsen szenvedett keresztszalag-szakadást a DVSC támadója, Haris Tabakovic, aki a klub hivatalos honlapjának beszélt arról, hogy halad a felépülése.

– Napról napra egyre jobban vagyok, minden nap keményen dolgozom a gyors visszatérés érdekében – nyilatkozta svájci-bosnyák játékos. – Jelenleg Belgrádban vagyok, itt végzem a rehabilitációmat holnapig, majd csütörtökön visszatérek Svájcba, ahol az engem operáló orvos kontrollvizsgálatot végez. Ezt követően ismét Belgrádba utazom, további négy hétre. Úgy tervezem, októberben vagy novemberben megyek Debrecenbe, amikor már olyan állapotban leszek, hogy lassan elkezdhetem a labdás edzéseket – fogalmazott Tabakovic.

A piros-fehér portál kitért a többi sérült állapotára is: Ioan Filip és Bényei Balázs szintén a rehabilitációját végzi. Tabakovicon kívül kidőlt egy másik csatár is, ugyanis pár napja vádlisérülést szenvedett Albion Avdijaj, akire így hétvégén, az Újpest elleni idegenbeli találkozón nem számíthat a szakmai stáb.

Szintén a Lokit érintő hír, hogy eldőlt, szeptember 22-én szombaton 15 órától játszanak Kinyikék a Magyar Kupában, az NB III-as BKV Előre lesz az ellenfelük a fővárosban. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

HBN


Debrecen - Hosszú hónapokig nem állhat pályára a svájci-bosnyák támadó. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szombati, Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen Haris Tabakovic súlyos térdsérülést szenvedett, miután az ellenfél játékosa, Papucsek Barna rácsúszott a lábára. A DVSC játékosát ...

Debrecen - Térdszalagszakadás gyanújával szállította el a mentő a DVSC házi gólkirályát, többet csak a holnapi vizsgálat után lehet tudni az állapotáról. Az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdővel játszotta szombaton az első edzőmérkőzését a DVSC együttese Pallagon. Az első játékrész Haris Tabak...
hirdetés