Harmadik hely a Téli Sportnapon

Harmadik hely a Téli Sportnapon
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság február 1-jén rendezte meg a tűzoltósíversennyel egybekötött Téli Sportnapot a Mátrában, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből ketten képviselték az igazgatóságot.

A Kékestetőn megrendezett sporteseményre még a kedvezőtlennek ígérkező időjárás ellenére is mintegy százharminc induló nevezett, az ország minden szegletéből. A tűzoltók és családtagjaik szabad síeléssel indíthatták a napot, a sí- és snowboardversenyek délután fél négykor kezdődtek. Ebben a két sportágban indult a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Farkas Gábor tű. alezredes, a Nyíregyházi Kirendeltség Hatósági Osztályának kiemelt főelőadója, valamint Mező Róbert tű. százados, a Vízügyi Hatóság kiemelt főelőadója.

Mindketten remek időeredménnyel teljesítették az előttük álló távot, végül Mező Róbert tű. százados, snowboardban a harmadik legjobb időeredménnyel állhatott fel a dobogóra, majd az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület alelnökétől, Tanka László tűzoltó ezredestől és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesétől, Plachi Péter tűzoltó ezredestől vehette át a megérdemelt serleget és oklevelet.
Fotó: Nagy Csaba tű. fhdgy. – Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés