Hárman sérültek a paszabi balesetben – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Hárman sérültek a paszabi balesetben – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Öt hektár területen égett a gyümölcsös aljnövényzete péntek délben Mátészalkán, a Meggyesi úton. A helyi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépkocsi és egy szemétszállító autó ütközött össze péntek reggel Paszab külterületén. A balesetben hárman sérültek meg. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy mezőgazdasági munkagép egy lakossági gázbekötő csonkot fűkaszálás közben elvágott péntek délelőtt Sonkádon, a Bocskai utcában. A gázömlést a a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók csőszorítóval szüntették meg a szolgáltató kiérkezéséig. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A fehérgyarmati katasztrófavédelmi kirendeltség iparbiztonsági felügyelője helyszíni szemlét végzett.

Nagyméretű fa dőlt egy nyári konyhára péntek délelőtt Nyírvasváriban, a Béke utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével számolták fel a káreseményt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés