Hárman támadtak egy kerékpárosra Tiszavasváriban

Hárman támadtak egy kerékpárosra Tiszavasváriban
© Illusztráció: Getty Images
Tiszavasvári – A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két 17 éves és L. Mihály 18 éves tiszavasvári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2016. január 26-án 17 óra 40 perc körüli időben Tiszavasvári belterületén egy kerékpárral közlekedő 56 éves helyi férfit megállítottak, majd egyikőjük megütötte, miközben a többiek eltulajdonították a táskáját a benne lévő értékekkel együtt.

A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen a feltételezett tetteseket másnap elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség L. Mihály ellen kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is kezdeményezett eljárást. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés