Hármas karambol Virányosnál

Akt.:
Hármas karambol Virányosnál
© Fotó: Pusztai Sándor
Virányos – Teljesen le kellett zárni a 38-as főutat egy több sérüléssel járó közúti baleset miatt hétfő délután.

Összeütközött három személyautó hétfő délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a 38-as főút Rakamaz és Nyírtelek közötti szakaszán. A balesethez a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat – adott tájékoztatást az esetről a katasztrófavédelem.

A helyszíni információ szerint egy szlovák rendszámos Skoda tartott Nyírtelek irányából Rakamaz felé. Virányos határában, a rendőrségi kamerák előtt tisztázatlan okból áttért a baloldalba, ahol súrolta a szemből érkező Hondát, majd összeakadtak, és a keresztbe forduló Skodába beleütközött egy Rakamaz felől érkező Suzuki. A karambol nyomán jelentős anyagi kár keletkezett, a mentők két gyermek és négy felnőtt sérültet vittek kórházba.


Három autó ütközött a 38-ason

Tiszanagyfalu – Két gyerek és négy felnőtt sérült meg hétfő késő délután a Nyíregyháza-Bodrogkeresztúr közötti 38-as számú főút Nyírtelek-Rakamaz közötti szakaszán, ahol három személygépkocsi ütközött – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
hirdetés